Din 1998

Class Furn

Class Furn România

Înfiinţată în anul 1998, sub conducere olandeză, Class Furn România este o companie producătoare a unei game diverse de produse, şi anume: mese, mobilier living şi dormitoare.

Suntem cea mai mare companie producătoare de mobilier din judeţul Bihor, numărul angajaţilor depăşind în prezent 600 de persoane. Echipa noastră dispune de o solidă pregătire profesională, este experimentată şi motivată de realizările obţinute şi de instruirea oferita de companie. Bazată pe o îmbinare între modelul olandez și cel românesc, compania oferă numeroase beneficii angajaţilor săi, punându-le la dispoziţie cele mai cele mai bune condiţii de lucru.

Este situată în Săbolciu, pe şoseaua E60, la 17km de Oradea, iar transportul este asigurat pentru întreg personalul.

Dacă dorești să vezi mai multe despre companie. vizionează următorul videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=d3x1LvuEXuU

Companie

Producem mobilă din pal melaminat de cea mai mare calitate

LAMULUX

Conceptul cuprinde mobilier fabricat din pal melaminat de cea mai bună calitate, de la dormitoare, camere de zi până la sufragerii.

Echipa

Ce spun colegii despre noi:

Ilea Petru – Operator

Classfurn ne oferă un loc de muncă stabil, serios, în care ziua  de salariu e onorată la timp.

E de apreciat și colectivul pe care îl avem, șefii care ne ascultă pe noi, muncitorii, începând de la șefii de hală până la personalul de la birou. 

Pentru noi cei care suntem de la țară, lucrul în schimburi ne oferă timp liber pentru gospodărie. De asemenea, e de apreciat și faptul că firma asigură transportul, mai ales pentru cei care vin de la distanță mare.

Laza Traian – Operator CNC

Sunt alături de firmă de 1 an. Apreciez numeroasele beneficii pe care le ofera angajaților săi, unele diferite față de alte firme, cum ar fi organizarea a 2 petreceri pe an, plată a mai multor salarii eșalonate de-a lungul unui an de muncă.

De apreciat și prestigiul creat de-a lungul timpului prin onorarea la timp a comenzilor, cu produse de calitate, plata la timp a salariilor și condițiile bune de muncă.

Dogar Simona – Șef de schimb

Apreciez mult respectul față de cei care muncesc. Firma este serioasă și corectă față de angajați. 

Am început ca și un simplu angajat la departamentul Cusut și mi-au acordat șansa de a evolua pe plan profesional ajungând șef de schimb. Cum am specificat și mai sus, este o firmă corectă față de angajați și oferă: salariul la timp , bonurile de masă la timp, transportul asigurat, posibilitatea de a servi o masă caldă.

Debreczeni Attila - Trainer

Eu apreciez la Classfurn că am un program de lucru super ok în schimburi și sunt aproape de casă, având parte de înțelegere .

Eu sunt angajat în această firma de 6 ani și sunt mulțumit, salariul este tot tipul la dată fixă sau chiar înainte de data de salariu și tot timpul dacă ai ceva problemă se rezolvă, dacă se poate.

Filimon Ramona – Manager R&D

Am început să lucrez în Class din 2011, iar pe parcursul acestor 11 ani, am avut șansa de a mă dezvolta, pas cu pas, cu fiecare responsabilitate nou primită, cu ajutorul managerului de departament, dar și al echipei.

De exemplu, anul acesta am avut oportunitatea de a promova pe o nouă poziție plină de provocări și noi oportunități de învățare.  Mulțumesc, Classfurn!

Brânză Dana – Team Leader Quality

Am parte de o experienta bună. De apreciat că se dă posiblitatea de a promova în cadrul companiei, cum este și cazul meu. De asemenea merită menționată și imparțialitatea, transparența, corectitudinea și siguranța.

Consider că firma mi-a oferit oportunitatea să îmi aduc aportul la dezvoltarea firmei. 

Drugaș Andrei - Gestionar

Apreciez la Classfurn implicarea managementului, intrajutorarea, deschiderea si orientarea spre modernizare. 

Sunt de apreciat și beneficiile, precum asigurarea transportului, posibilitățile oferite pentru promovarea în carieră, calitatea muncii companiei și evenimentele  organizate cu diverse ocazii.